Ontbijten op het strand van noordwijk

ONTBIJTPLANK
Bij de Zeemeeuw kunt u het hele jaar door ontbijten. Geniet van de ontbijt mogelijkheden die wij u op het strand van Noordwijk bieden. DAGELIJKS kunt u vanaf 9:00 uur ’s ochtends aanschuiven voor een overheerlijke ontbijtplank met croissant, boerenbrood, gebakken ei, Old Amsterdam, boerenachterham, jam, verse jus d’orange en koffie of thee. Deze is ook uit te breiden met yoghurt, muesli en fruitsalade.
Ontbijtplank: € 11
Ontbijtplank XL: € 14img_0738x

 

WARME ONTBIJTGERECHTEN
Naast de ontbijtplank serveren wij diverse, goed-vullende uitsmijters. Kies bijvoorbeeld voor een uitsmijter “De Zeemeeuw” gemaakt van 4 eieren, ham, kaas, pastrami en truffelmayo. Daarnaast hebben we deze winter ook American Pancakes met room en stroop op de kaart staan.

 

KLEINE  EN LICHTE ONTBIJTGERECHTEN
Gaat uw voorkeur uit naar een licht ontbijt, kies dan voor Griekse yoghurt met vers fruit en muesli of Griekse yoghurt met muesli en een smoothie naar keuze. Voor de kleinere trek hebben we een croissant met jam en boter, een choco muffin of cranberry yoghurt muffin.

 

ONTBIJTBUFFET
Op zondag kunt u genieten van het ambachtelijk gepresenteerde “LAZY SUNDAY” ontbijtbuffet (09:00-11:30 uur). Maak een keuze uit verse croissants, diverse broodsoorten, boerenachterham, verschillende soorten kaas, waaronder Old Amsterdam en brie, gerookte zalm, makreel en kip, jam, verse fruitsalade, bio yoghurt, brownies, jus d’orange, appelsap en melk. Live cooking: een kok achter het buffet bakt voor u een gebakken eitje, omeletjes en pannenkoekjes in een sfeervolle setting. Bij het buffet is 1 glas verse jus d’orange en 1 koffie, thee, cappuccino naar keuze inbegrepen.
Volwassenen: € 15
Kinderen t/m 12 jaar: € 8

 

Of telefonisch reserveren via: 071-3625295