Maak uw feest compleet met de Photobooth

Wil u uw bruiloft, feest of BBQ opleuken met een photobooth voor enthousiaste foto’s van uw gasten? Dat kunnen wij ook voor u regelen! Neem plaats voor de fotopaal en de tablet geeft aan hoeveel tijd u heeft voor de volgende foto wordt gemaakt.

Wissel snel van positie of prop voordat de volgende foto wordt gemaakt! Uiteindelijk worden er 3 foto’s per sessie gemaakt. Aan de zijkant van de fotopaal rolt de fotostrip er in tweevoud op 1 pagina uit. Zo kunnen uw gasten 1 strip in het gastenboek plakken en 1 strip zelf houden.

Bovenaan de strip kunnen we een persoonlijke tekst of logo plaatsen die boven alle foto’s komt te staan. Als extraatje kunt u kosteloos gebruik maken van de verschillende props om de foto’s op te leuken. Dolle pret gegarandeerd!

Kosten
Prijs op aanvraag.