Nieuwe collega’s gezocht

Ben jij een echte strandliefhebber en zou jij het liefst de hele zomer op het strand doorbrengen? Hoe fijn is het als je daar dan ook nog geld mee kan verdienen? Strandpaviljoen de Zeemeeuw is het gehele jaar geopend en vooral voor tijdens de zomermaanden zoeken wij nog extra collega’s. Dus niet alleen voor ervaren horecatoppers, maar ook voor scholieren en studenten hebben wij een (vakantie)baan om lekker bij te verdienen. Alles valt te leren, dus ervaring is niet nodig, maar natuurlijk is het wel altijd mooi meegenomen als je al wat ervaring in de horeca hebt!

Ons gezellige team is op zoek naar enthousiaste, hard werkende en flexibel inzetbare collega’s. Of je nou op zoek bent naar een fulltime baan of enkel voor tijdens het hoogseizoen, wij komen graag met jou in contact! Wat moet je doen?

In ons team is plek voor (zelfstandig werkende) koks, hulpkoks/leerling koks, bedieningsmedewerkers, leidinggevenden bediening, strand-jongens en afwassers. Interesse? Laat je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op!