Kinderstranddag

Op zondag 7 september 2014 organiseert STRANDPAVILJOEN DE ZEEMEEUW een KINDERSTRANDDAG van 11.00 tot 15.00 uur voor kinderen van 4 t/m 12 jaar in samenwerking met Strand Nederland, stichting Nederland Schoon, Koninklijke Horeca Nederland, Horeca Entree en het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC).

Voor €5,- kunnen de kinderen een deelnemerskaart kopen en deelnemen aan alle activiteiten bij het paviljoen. De opbrengst van de kaartverkoop wordt geheel gedoneerd aan een goed doel gericht op kinderen: Make-A-Wish Nederland. Make-A-Wish Nederland, voorheen Doe Een Wens, bestaat al sinds 1989 en vervult ieder jaar ruim 500 liefste wensen van kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Make-A-Wish Nederland kan dit allemaal realiseren dankzij de inzet van ruim 400 vrijwilligers.

Voor de €5,- die een toegangskaartje kost, krijgen de kinderen een gratis ijsje, een flesje drinken, een versnapering en toegang tot diverse attracties en activiteiten, waaronder een PIRATEN SPRINGKUSSEN, een KLIMVUURTOREN, een OBSTAKELBAAN, SCHATGRAVEN, SCHMINCKEN, het STRANDSCHOONMAAKSPEL, onze SPEELTUIN, VOLLEYBAL VOOR KIDS, IN ACTIE MET DE REDDINGSBRIGADE.

KAARTEN ZIJN IN DE VOOR-VERKOOP VERKRIJGBAAR AAN DE BAR IN STRANDPAVILJOEN DE ZEEMEEUW.