VLIEGEREN / POWERKITEN

Voel de trekkracht, ervaar de snelheid van een 2 lijns Nasawing vlieger. Als je geluk hebt kun je jezelf mee laten trekken door het zand of zelfs een sprongetje maken. Bij meer dan windkracht 4 is het ook mogelijk de vlieger met meerdere personen te besturen. Uiteraard is het één en ander afhankelijk van de weersomstandigheden.

Onder leiding van een instructeur maak je kennis met deze spectaculaire activiteit. Na de ontvangst en een korte instructie ga je de krachten van de elementen ervaren. Uiteraard nemen we vliegers van verschillende formaten mee. Wij beschikken over vliegers van 80 cm – 4 ½ meter breed, waardoor de activiteit laagdrempelig is en iedereen kan vliegeren of powerkiten.

· Tijdsduur ca. 1½ uur (inclusief wandeling naar de vliegerlocatie) · Minimaal 20, maximaal 50 personen tegelijkertijd
· Richtprijs € 20,00 – € 25,00 p.p. excl. BTW (afhankelijk van het aantal personen) · Alleen te boeken i.c.m. een lunch- of BBQ arrangement vanaf 40

BEACH VOLLEYBAL TOERNOOI

Beach volleybal is de strandsport bij uitstek. In teams wordt een beachvolleybal toernooi opgezet. Afhankelijk van het aantal teams wordt er gespeeld in poules van 3, 4 of 5 teams op één of meerdere speelvelden. Na de poulewedstrijden gaan de nrs. 1,2 en 3 door naar de finaleronden. Inclusief volledige toernooi organisatie, scheidsrechters en coördinator.

· Tijdsduur ca. 1-3 uur (afhankelijk van het aantal personen) · Minimaal 40, maximaal 150 personen
· Richtprijs € 12,50 – € 18,75 p.p. excl. BTW (afhankelijk van het aantal personen) · Alleen te boeken i.c.m. een lunch- of BBQ arrangement

BEACHVOLLEYBAL VELD

Wanneer je geheel vrijblijvend wilt volleyballen zonder begeleiding, kunnen wij, afhankelijk van de grootte van de groep, een of meer volleybalvelden voor je op laten zetten.

· Tijdsduur: naar eigen inzicht · Minimaal 40 personen
· Prijs op aanvraag.
· Alleen te boeken i.c.m. een lunch- of BBQ arrangement

DISC GOLF

Disc golf is de frisbee variant van golf. Het doel is in zo min mogelijk worpen een bepaald parcours af te leggen. U leert in deze workshop een aantal basisworpen zoals de forehand en de backhand. Na een korte kennismaking met het materiaal, de verschillende werptechnieken en het discgolf-parcours, kan men direct aan de slag. In teamverband wordt er een bepaald traject afgelegd om uiteindelijk de disc te “putten” in de “pole-hole”. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende discs, voor korte en lange afstanden, afhankelijk van het parcours.

· Tijdsduur ca. 1 uur
· Minimaal 20, maximaal 30 personen tegelijkertijd
· Richtprijs € 20,00 – € 25,00 p.p. excl. BTW (afhankelijk van het aantal personen) · Alleen te boeken i.c.m. een lunch- of BBQ arrangement vanaf 40 personen

BOUNCEBAL – KNOTSHOCKEY

Een heerlijk spel om je eens goed uit te leven. Probeer het eens. Het spel heeft veel weg van hockey maar de bal is een stuk lichter en zachter. Bovendien zijn de sticks voorzien van een dikke laag schuimrubber. Met 2 doeltjes, 12 bouncesticks, 1 bal en 6 spelers per team speelt u een snel en enerverend spel.

· Tijdsduur ca. 1 uur
· maximaal 40 personen tegelijkertijd
· Richtprijs € 15,00 – € 18,75 p.p. excl. BTW (afhankelijk van het aantal personen) · Alleen te boeken i.c.m. een lunch- of BBQ arrangement

GPS – TOCHT

Vanaf strandpaviljoen De Zeemeeuw in Noordwijk ga je in teams per fiets of wandelend op ontdekking met de nieuwste navigatie technologie. De omgeving van Noordwijk met strand, zee en duin is hier uitermate geschikt voor. Zelf een weg banen door de omgeving en de mooiste plekjes zien. Een GPS-tocht is dé manier om een mooie omgeving te ontdekken.

U hebt de keuze uit meerdere tochten:
· GPS wandeltocht duinen 1 ½ uur · GPS fietstocht duinen 1 ½ uur
· GPS fietstocht cultureel 1 ½ uur (deels door de duinen, deels door Noordwijk, inclusief cultuurhistorische bezienswaardigheden)
· Tijdsduur ca. 1½ uur
· Minimaal 40 personen ·

Richtprijs:
· GPS wandeltocht: € 12,50 p.p. excl. BTW
· GPS fietstocht: € 22,50 p.p. excl. BTW (incl. huur en transport fietsen)
· GPS fietstocht cultureel: € 22,50 p.p. excl. BTW (incl. huur en transport fietsen) · Alleen te boeken i.c.m. een lunch- of BBQ arrangement

GPS TEAMWORK

Na een korte uitleg over het gebruik en werking van een GPS (Global Position System) bij ons strandpaviljoen, vertrek je in teams met GPS door de duinen van Noordwijk naar verschillende opdrachten.

Jullie team moet communiceren, samenwerken en op elkaar vertrouwen. Een GPS tocht is erg uitdagend, want dit systeem wijst je door middel van een digitaal kompas hemelsbreed de weg. Met je team bepaal je dus je eigen route.

Tijdens de tocht kom je met je team voor diverse opdrachten te staan. De activiteiten onderweg kunnen zijn: Portofoon Tangram Puzzel (communicatie-opdracht), Spinnenweb, over the top, katapult bouwen en schieten, skilattenrace, etc. Alles in teamverband! Na de laatste opdracht vertrek je naar het thuiscoördinaat. Natuurlijk wordt aan het einde het winnende team bekend gemaakt. De tocht kan zowel wandelend als op de fiets worden geboekt.

· Tijdsduur ca. 3 uur
· Minimaal 40 personen
· Richtprijs: wandelend € 40,00 p.p. excl. BTW, op de fiets € 50,00 · Alleen te boeken i.c.m. een lunch- of BBQ arrangement

MOUNTAINBIKETOCHT

Een avontuurlijke en sportieve fietstocht door de duinen, waarbij de specifieke technieken van het mountainbiken aan bod komen. De mountainbike tocht gaat deels over fietspaden en deels (ca. 6 km) over een speciaal hiervoor aangelegd mountainbike parcours. Enige fysieke conditie is hiervoor vereist.

· Tijdsduur ca. 1½ uur
· Minimaal 40 personen
· Richtprijs: € 45,00 p.p. excl. BTW
· Incl. huur en transport mountainbikes, helmen, begeleiding, volgwagen met reserve materialen
· Alleen te boeken i.c.m. een lunch- of BBQ arrangement

SOLEXTOCHT NOORDWIJK

Kent u ze nog, de oude solexen van vroeger? Ze zijn terug, pure nostalgie! Onder leiding van een gids maakt u al tuffend een hilarische toertocht op hét vervoermiddel van weleer door de Duin- en Bollenstreek. De Solex met zijn motortje rustend op het voorwiel doet oude tijden herleven.

· Tijdsduur ca. 1½ uur
· Minimaal 40 personen
· Richtprijs: € 65,00 p.p. excl. BTW
· In wisselprogramma vanaf 30 personen kunnen wij de solextocht goedkoper aanbieden. Helft vande groep gaat dan eerst de solextocht doen, de andere helft bijvoorbeeld vliegeren, beachvolley, disc golf, etc, daarna wordt gewisseld.
· Incl. transportkosten, begeleiding, volgwagen met reserve solexen · Alleen te boeken i.c.m. een lunch- of BBQ arrangement

SEGWAY-TOCHT, VLIEGEREN EN BEACHVOLLEYBAL

Stap op een Segway en maak een tour door Noordwijk! Dit vervoersmiddel van de toekomst is het eerste elektrisch aangedreven zelfbalancerende voertuig ter wereld.

Het rijden op een Segway is een unieke en bijzondere ervaring. De Segway bestaat uit twee wielen met een plateau er tussenin waar u op staat. U bestuurt de Segway door middel van het stuur. Maar om vooruit te komen moet u uw lichaamsgewicht verplaatsen. Door naar voren te leunen beweegt de Segway voorwaarts. Leunt u vervolgens naar achteren dan remt de Segway af. De helft van de groep gaat eerst een segway tocht maken, de andere helft vliegeren cq. powerkiten. Daarna wordt gewisseld.

· Tijdsduur ca. 2 tot 3 uur · Minimaal 40 personen
· Richtprijs: € 60,00 p.p. excl. BTW
· Helft van de groep gaat dan eerst de segwaytocht doen, de andere helft bijvoorbeeld beachvolley,
vliegeren, disc golf, etc. Daarna wordt er gewisseld.
· Incl. transportkosten, begeleiding,
· Alleen te boeken i.c.m. een lunch- of BBQ arrangement

Bovenstaande activiteiten zijn goed te combineren met al onze overige activiteiten op en om het strand, zoals vliegeren cq. powerkiten, beachvolleybal toernooi, zandsculptuur bouwen in teams, disc golf, brandingkanoën, brandingraften, levend tafelvoetbal, etc

STRAND ZESKAMP – TEAM BUILDING AAN DE VLOEDLIJN

Ga de strijd aan met uw collega’s op het strand van Noordwijk. Na ontvangst in ons strandpaviljoen en het samenstellen van de teams strijd je in teams op 6 onderdelen om de hoogste eer.

Onderdelen:

1. Beachvolleybal
2. Wereldballenrace
3. Zes persoons loopski’s & skippytrain 4. Bouncheball (knotshockey)
5. Touwtrekken
6. Disc golf estafette

· Tijdsduur ca. 1 ½ – 2 uur (afhankelijk van het aantal personen)
· Minimaal 40, maximaal 100 personen (grotere groepen op aanvraag)
· Richtprijs € 17,50 – € 35,00 p.p. excl. BTW (afhankelijk van het aantal personen) · Voor meer zeskamppakketten surf naar www.noordwijk-events.nl
· Alleen te boeken i.c.m. een lunch- of BBQ arrangement
· Voor kant en klare all-in pakketten zie: “GEVARIEERD PROGRAMMA GROTE GROEPEN”

ZANDSCULPTUREN BOUWEN

Zandsculptuur bouwen in teams. Ieder team staat voor de taak een sculptuur te maken dat uiting geeft aan het door ons of jullie gestelde thema. Dit kan het thema van de bijeenkomst zijn, bouwen aan relaties, een nieuw bedrijfslogo, iets wat met het strand te maken heeft, etc. Voor deze activiteit krijg je met je team de beschikking over een vooraf uitgezet vak op het strand, emmers en scheppen. Voor de rest mag je je creativiteit helemaal loslaten op het te bouwen sculptuur. Je mag hierbij uiteraard alles gebruiken wat er op het strand te vinden is. Na het bouwen geeft iedere groep een presentatie van het gemaakte bouwwerk. Men zal verrast zijn van de resultaten.

Wij bieden twee varianten:

1. Zandsculptuur bouwen basic (strandzand). Deze is alleen te boeken i.c.m. een andere activiteit.
2. Zandsculptuur bouwen pro (professioneel sculpzand). Voor dit programma wordt speciaal
sculpzand aangeleverd

· Tijdsduur: ca. 1 tot 2 uur · Minimaal 40 personen
· Richtprijs zandsculptuur bouwen basic (strandzand): € 15,00 p.p. excl. BTW · Richtprijs zandsculptuur bouwen pro: € 45,00 p.p. excl. BTW
· Alleen te boeken i.c.m. een lunch- of BBQ arrangement

REUZENVLIEGER BOUWEN

Communiceren, creativiteit, samenwerken en resultaat staan centraal bij de workshop reuzenvlieger bouwen. Deze workshop combineert echt alles wat voor jullie als bedrijf belangrijk is. De workshop reuzenvlieger bouwen is een ideale manier om de communicatie, creativiteit en teamgeest te bevorderen binnen jullie organisatie. Tevens is het met deze workshop mogelijk jullie corporate identity te tonen door een reuzenvlieger op te laten met bedrijfslogo. In groepjes van ca. 4-5 personen bouw je aan een deel van een reuzenvlieger die, afhankelijk van de groepsgrootte, maar liefst dertig vierkante meter kan worden.

· Tijdsduur ca. 2 – 2 ½ uur · Minimaal 50 personen
· Richtprijs € 35,00 p.p. excl. BTW
· Alleen te boeken i.c.m. een lunch- of BBQ arrangement

BRANDING RAFTEN

Stap met 8 personen in een raftboot en trotseer de golven! Een coast-raft is een rubberboot met plaats voor maximaal 8 personen. Om door de branding te komen moét je als team samenwerken: tegelijk peddelen, tempo maken én sturen. Alleen dan lukt het om er door de golven te komen en terug te surfen. Nog leuker is het om te raften in wedstrijdverband. Met meerdere teams tegelijk, rennend vanaf het strand, op volle snelheid de zee in. Tempo, ritme, knallen door de branding, het gevecht om de boei, terugsurfen naar de koppositie, en dan de finish…De perfecte uitdaging: welke vrienden, collega’s of klanten werken het beste samen?

· Tijdsduur ca. 1½ uur (inclusief omkleden/wetsuits aantrekken) · Minimaal 40, maximaal 80 personen tegelijkertijd
· Richtprijs: € 37,50 p.p. excl. BTW
· Inclusief transportkosten, wetsuits en op iedere raft begeleiding · Alleen te boeken i.c.m. een lunch- of BBQ arrangement

BRANDING KANOëN / WAVE SKIëN

Een wave-ski is een kano waar je bovenop zit. Ontwikkeld in Australië en Zuid-Afrika voor de lifeguards om nog makkelijker door de branding te komen en snel weer terug te kunnen surfen. De boten zijn stabiel, snel, veilig, en je kunt de eerste keer ook meteen echt surfen!

Je start met een aantal basistechnieken, leert door de branding heen te komen (met golven van soms wel 2 meter hoog!), om vervolgens met grote snelheid terug te surfen. Kwaliteit staat voorop: we werken met kleine groepen, dus iedereen krijgt persoonlijke aandacht van een ervaren instructeur. Bovendien krijgt elke deelnemer een complete uitrusting bestaande uit een wetsuit, helm en zwemvest. Laat je verleiden door het onbekende en verbaas je over de nieuwste funsport op het strand!

· Tijdsduur ca. 1½ uur (inclusief omkleden / wetsuits aantrekken) · Minimaal 40, maximaal 80 personen tegelijkertijd
· Richtprijs: € 32,50 – € 37,50 p.p. excl. BTW
· Inclusief transportkosten, wetsuits, helmen en professionele begeleiding) · Alleen te boeken i.c.m. een lunch- of BBQ arrangement

Bovenstaande activiteiten zijn goed te combineren met al onze overige activiteiten op en om het strand, zoals vliegeren cq. powerkiten, beachvolleybal toernooi, zandsculptuur bouwen in teams, disc golf, levend tafelvoetbal, GPS wandeltocht duinen, GPS fietstocht duinen, mountainbiken, solextocht, segway tocht, etc. Voor aantrekkelijke combi’s zie onze aanbiedingen / actiepakketten.

Print Friendly, PDF & Email