Peter en Bianca
BRUILOFTSRECEPTIE

Een 2 uur durende receptie met minimaal 40 volwassenen, inclusief onbeperkt drinken ‘standaard drankjes’*, zoutjes en nootjes op tafel en borrelhapjes. Alleen te boeken in combinatie met een ander arrangement zoals een BBQ en/of feestavond. Voor deze receptie geldt:

Bruilofts receptie
Volwassenen: 15,50
Kinderen 3 t/m 10 jaar: 8,-

RECEPTIE “De Zeemeeuw”

Ontvangst met mousserende wijn, zoutjes en nootjes op tafel en gedurende 2 uur onbeperkt  gebruik van het standaard drankarrangement*. Gedurende de receptie serveren we diverse borrelhapjes. Voor deze receptie geldt:

Receptie “De Zeemeeuw”
Volwassenen 19,50
Kinderen 3 t/m 10 jaar: 9,-

hapje en prosecco

BORRELARRANGEMENT “ ‘T Kimmetje”

Iets te vieren met familie, vrienden, collega’s of zakenrelaties? In een sfeervolle ambiance kunt u het glas heffen om te proosten op het heuglijke feit. Ontvangst met een drankje aan de bar. Op een afgesproken tijdstip presenteren wij een glas bruisende mousserende wijn, zodat u allemaal tegelijk kunt proosten.  Gedurende 2,5 uur kunt u ongelimiteerd drankjes uit het standaard arrangement* bestellen en presenteren we diverse borrelhapjes.

Borrelarrangement ” ‘T Kimmetje”
Volwassenen: 22,50
Kinderen 3/tm 10 jaar: 11,-

BORRELARRANGEMENT “De Zandbank”

Uw gasten worden aan de bar ontvangen met koffie, cappuccino, thee of een standaard drankje naar keuze en kiezen daarbij een lekker gebakje uit.  Vervolgens kan men 2,5 uur gebruik maken van het arrangement standaard drankjes*, zoutjes en nootjes en daarnaast presenteren we diverse hapjes. Op een afgesproken tijdstip serveren wij een glas mousserende wijn, zodat u allemaal tegelijk kunt proosten.

Borrelarrangement “De Zandbank”
Volwassenen: € 26,-
Kinderen 3 t/m 10 jaar: € 14,-

BORRELARRANGEMENT “De Mui”

Gedurende 2,5 uur op informele wijze gezellig babbelen met elkaar en onbeperkt genieten van het standaard drankarrangement*. Tussendoor presenteren wij de gasten lekkere borrelhapjes. Na 1,5 uur voorzien wij de gasten van een bordje met 3 kipsatés, sneetjes stokbrood, atjar en kroepoek.

Borrelarrangement “De Mui”
Volwassenen: € 26,-
Kinderen 3 t/m 10 jaar: € 14,-

BORRELARRANGEMENT “De Strandpaal”

Een 3 uur durend, gezellig samenzijn. Ontvangst met gebak en een drankje aan de bar. U kunt gedurende 3 uur gebruik maken van het standaard drankarrangement*. Er worden diverse borrelhapjes gepresenteerd en na 2,5 uur serveren we een bordje met 3 stokjes kipsaté, stukjes stokbrood, kroepoek en atjar.

Borrelarrangement “De Strandpaal”
Volwassenen: € 32,00
Kinderen 3 t/m 10 jaar: 15,-

BORRELARRANGEMENT “’Springtij”

Een 3 uur durend, gezellig samenzijn. Ontvangst met gebak en een drankje aan de bar. U kunt gedurende 3 uur gebruik maken van het standaard drankarrangement*. Er worden diverse borrelhapjes gepresenteerd. In het laatste uur serveren we een kop soep naar keuze en even later een bordje met 3 stokjes kipsaté, stukjes stokbrood, kroepoek en atjar.

Borrelarrangement “Springtij”
Volwassenen: 35,-
Kinderen 3 t/m 10 jaar: € 15,-

*De standaard drankjes:

Thee, koffie, café laté, espresso, cappuccino, koude chocolademelk, fristi, appelsap, sinaasappelsap, cola, 7-up, sinas, cassis, bitter lemon, tonic, bronwater, Lipton Ice Tea, Heineken tapbier, Amstel Radler, alcoholvrij bier, rode- en witte wijn, rosé, port, sherry, vermouth.

De gasten kunnen de drankjes bestellen aan de bar. Standaard serveren we de drankjes niet uit, dit is natuurlijk tegen een meerprijs wel mogelijk.

De niet-standaard drankjes:

Voor de enkele gasten die iets anders dan een standaard drankje drinken (bv. een rum-cola, likeurtje of speciaalbier) turven we de drankjes. Je betaalt een meerprijs van €2,50 per extra drankje. De extra drankjes reken je direct af na afloop van het arrangement in het paviljoen. Je kunt van te voren aan ons laten weten of we ‘extra drankjes’ mogen schenken.

Speciale wijnen in uw arrangement:

De wijnliefhebbers onder u bieden wij de mogelijkheid om, in samenspraak met ons, andere wijnen te schenken tijdens uw feest, barbecueparty of diner, zoals bijvoorbeeld prosecco of flessen wijn van onze wijnkaart. Wij maken voor u een offerte op maat.

** PROSECCO/TROPISCHE COCKTAIL:

Tropische cocktail in plaats van prosecco: €2,00 EUR per persoon extra.

**Borrelhapjes:

Wij presenteren u een door ons gemaakte selectie uit o.a.

Print Friendly, PDF & Email