• Prijzenkast feestdagen strandpaviljoen De Zeemeeuw
  • Prijzenkast feestdagen strandpaviljoen De Zeemeeuw
  • Prijzenkast feestdagen strandpaviljoen De Zeemeeuw

Prijzenkast

BESTE STRANDPAVILJOEN VAN NEDERLAND 2015

beste strandpaviljoen 2015In de zomer van 2015 ontvingen wij de prestigieuze prijs “Beste strandpaviljoen van Nederland 2015”. Natuurlijk zijn wij daar dolgelukkig mee en bijzonder trots op!
Dit betekent niet dat wij op onze lauweren gaan rusten: We blijven op allerlei vlakken werken aan verbeteringen, zodat we onze gasten de gewenste kwaliteit kunnen blijven bieden.

De Zeemeeuw kreeg van het publiek verreweg de meeste stemmen van heel Nederland en scoorde bovendien op alle onderdelen het hoogste aantal punten! Een gemiddelde van 8,5 voor het aanbod, de kwaliteit van het food & beverage, de schoonheid, de betrokkenheid van de ondernemers en de uitstraling van het strandpaviljoen. De mystery-guests en de vakjury konden zich hier uitstekend in vinden en roemden in het bijzonder de bedrijfsvoering en de gastvrijheid!

Bedankt voor uw stem op ons en dank aan de mystery-guests en jury!

BESTE STRANDPAVILJOEN 2014

In de zomer van 2014 ontvingen wij 2 prijzen, waar we bijzonder blij mee zijn:

  • “Beste strandpaviljoen van Zuid-Holland”
  • “Beste strandpaviljoen volgens de Duitse gasten”
Beste StrandpaviljoenBeste strandpaviljoen 2012

In de zomer van 2012 kregen wij de meeste stemmen in de verkiezingsstrijd “Het beste strandpaviljoen van Nederland”. Wij ontvingen van de jury “Beste Strandpaviljoen Publieksprijs”.

Seizoen 2013

In de zomer van 2013 eindigden we in de verkiezing “Beste Strandpaviljoen” op de 2e plaats wat betreft de Duitse toeristen en op de 2e plaats van de Zuid-Hollandse strandpaviljoens.

Tripadvisor 2013

In 2013 werden er over ons strandpaviljoen veel reacties op tripadvisor geplaatst en stegen wij naar de 7e plaats van de 73 vermelde restaurants in Noordwijk. We ontvingen een “certificaat van uitmuntendheid” 2013.

Tripadvisor 2014

In april 2014 belandden wij op de 2e plaats van 73 restaurants in Noordwijk en hadden wij tevens het hoogste aantal beoordelingen. Daar zijn we natuurlijk bijzonder blij mee! Opnieuw ontvingen wij een certificaat van uitmuntendheid dankzij vooral onze internationale gasten.