Een barbecue aan het strand van Noordwijk Leuk en gezellig, passend bij iedere gelegenheid!

 • Een barbecue aan het strand van Noordwijk Barbecue op strand
 • Een barbecue aan het strand van Noordwijk Barbecue op strand
 • Een barbecue aan het strand van Noordwijk Barbecue op strand
Het uitje waar echt iedereen het naar zijn zin heeft

Het kan soms moeilijk zijn een uitje te vinden dat bij al uw gasten in de smaak zal vallen. Uit de altijd zeer positieve reacties van onze gasten weten wij als ervaren BBQ-restaurant dat een barbecue party 100% garantie geeft op succes!

 

 • Een BBQ op het strand van Noordwijk is uitermate geschikt voor een bedrijfsuitje, personeelsfeestje, teamuitje, verjaardag, jubileum of bruiloft.
 • Arrangementen kunnen al worden geboekt voor gezelschappen vanaf 40 volwassenen. Voor weekenddagen (vr-za-zo) in het hoogseizoen (april-september) hanteren wij een minimum aantal van 50 volwassenen. Wij kunnen gezelschappen tot 1200 personen ontvangen.
 • Wij bieden op onze website barbecuearrangementen aan inclusief onbeperkt drinken, zodat u bij boeking exact weet waar u aan toe bent.
 • Grote speeltuin voor kinderen aanwezig

De perfecte BBQ-locatie, weer of geen weer

Mochten de weergoden roet in het eten gooien, wij zijn op alle weersomstandigheden voorbereid. Wij hebben verschillende ruimten, allen met eigen bar, geluidssysteem, discoverlichting, grill, haard en terras.

Ruime keuze uit gevarieerde barbecue arrangementen, live door onze chefs bereid!

U heeft een ruime keuze uit verschillende vlees- en visgerechten, salades, sauzen etc. De vlees- en visgerechten worden door onze koks live voor u klaargemaakt op de lavagrills.

Tot in de late uurtjes nagenieten van jullie dag

U kunt de dag eventueel afsluiten met een strandfeest. Een feest met hapjes, onbeperkt drankjes en muziek van onze DJ.

Reacties van onze gasten
 • “Ik wil jullie ook via deze weg bedanken voor de geweldige middag/avond die wij bij jullie hebben doorgebracht. Broers en zussen waren zeer tevreden. Alles was prima geregeld. Service TOP. En het diner heerlijk en verrassend.” Richard en Gerard de Wolff
 • “Het was een geweldige dag in Noordwijk. Leuke activiteiten, iedereen werd lekker vrijgelaten om te kiezen wat men wilde doen en het eten was geweldig. Ik heb nog nooit zo veel complimenten of de kwaliteit en de smaak van het eten ontvangen.” Ernst & Young
De Zeemeeuw is de perfecte locatie voor uw uitje!
Meerdere malen door het publiek verkozen tot beste strandpaviljoen
Arrangementen & prijzen

Alle barbecue arrangementen zijn inclusief koude en warme sausjes, stokbrood, kruidenboter, aardappelsalade, rundvleessalade, pastasalade, groene salade en fruitsalade. Voor vegetariërs maakt de keuken vegetarische gerechtjes mits het aantal vegetariërs van te voren is doorgegeven. Barbecue arrangementen worden altijd geboekt inclusief drankarrangement. Onderstaande prijzen gelden voor groepen tot 400 personen. Voor grotere groepen (tot 1200 personen) maken wij een offerte op maat.

BBQ-arrangement “De Strandjutter”

Een gevarieerd aanbod van kipsaté, runder-grillburger, Griekse kip-souvlaki, gemarineerde spareribs en “fish of the day” met romige wijnsaus, inclusief onbeperkt drinken ‘standaard drankjes’

BBQ-arrangement “De Strandjutter”

3 uur:     €42,-

4 uur:     €46,-

5 uur:     €51,-

BBQ-arrangement “‘T Visnet”

Een gevarieerd aanbod van kipsaté, runder-grillburger, Griekse kip-souvlaki, gemarineerde runderhaas-steak, zalm en een in de knoflookolie gemarineerde scampispies, inclusief onbeperkt drinken ‘standaard drankjes’.

BBQ-arrangement “t Visnet”

3 uur:     €45,-

4 uur:     €49,-

5 uur:     €54,-

BBQ-arrangement “De Vuurtoren”

Een gevarieerd aanbod van kipsaté, gemarineerde runderhaas-spies, Griekse kip-souvlaki, Black Angus Bavette Steak, zalm met dille, een in knoflookolie gemarineerde scampispies, botervis met mangosaus, inclusief onbeperkt drinken ‘standaard drankjes’.

BBQ-arrangement De Vuurtoren

3 uur:     €49,-

4 uur:     €53,-

5 uur:     €58,-

BBQ-arrangement “De Zeemeeuw”

Een gevarieerd aanbod van Griekse kip-souvlaki, Black Angus Bavette Steak, runderhaasspies Argentina, kalfsentrecote, zalm Asian style, een in knoflookolie gemarineerde scampispies en botervis met mangosaus, inclusief onbeperkt drinken ‘standaard drankjes’.

BBQ-arrangement “De Zeemeeuw”

3 uur:     €53,-

4 uur:     €57,-

5 uur:     €62,-

DESSERTBUFFET

Een heerlijke en populaire verrassing voor de gasten is ons dessertbuffet, bestaande uit een gevarieerd aanbod van 1-persoons desserts die op het buffet gepresenteerd worden. Het dessertbuffet is een selectie uit:

 • Chocoladeroomijs met een laag krokante chocolade
 • Chocolade of yoghurt/cranberry muffin
 • Kwark-ijs met bosvruchten
 • Patisserie appeltaart
 • Viennetta met chocolade en roomijs
 • Amaretto-ijs met een kern van chocolade en bestrooid met stukjes amaretto
 • American Cheesecake
 • Roomijs met karamelsaus, walnoten en amandelen
 • Bananen- en chocolade-roomijs
 • Mango-sorbet-ijs en roomijs met aardbeiensaus en pistachenootjes
 • Chocolade- en zabaglione ijs met hazelnootstukjes
 • Tiramisu-ijs en cake

Prijs: €5,70 per persoon

Standaard drankarrangement

Alle barbecue arrangementen zijn inclusief een standaard drankarrangement. Dit drankenpakket bestaat uit thee, koffie, café laté, espresso, cappuccino, koude chocolademelk, fristi, appelsap, sinaasappelsap, cola, 7-up, sinas, cassis, bitter lemon, tonic, bronwater, Lipton Ice Tea, Heineken tapbier, Radler, alcoholvrij bier, rode- en witte wijn, rosé, port, sherry, vermouth.

De gasten kunnen de drankjes bestellen aan de bar. Standaard serveren we de drankjes niet uit, dit is natuurlijk tegen een meerprijs wel mogelijk.

De drankjes buiten het standaard drank arrangement:

Voor de enkele gasten die iets anders dan een standaard drankje drinken (bv. een rum-cola, likeurtje of speciaalbier) turven we de drankjes. U betaalt een meerprijs van €2,50 per extra drankje. De extra drankjes rekent u direct af na afloop van het arrangement in het paviljoen. U kunt van te voren aan ons laten weten of we ‘extra drankjes’ mogen schenken tijdens uw arrangement.

Speciale wijnen in uw arrangement:

De wijnliefhebbers onder u bieden wij de mogelijkheid om, in samenspraak met ons, andere wijnen te schenken tijdens uw feest, barbecueparty of diner, zoals bijvoorbeeld prosecco of flessen wijn van onze wijnkaart. Wij maken voor u een offerte op maat.