Bedrijfsuitje

Een onvergetelijk bedrijfsuitje of personeelsfeest op het strand organiseren voor je collega’s? Aan de hand van je wensen bieden wij, in samenwerking met evenementenbureau SPEV / Noordwijk Events, verschillende mogelijkheden waaruit gekozen kan worden. Een compleet stranduitje op één locatie.

Het evenementenbureau regelt eventuele activiteiten en wij regelen de barbecue, een lunch, een diner en desgewenst een feestavond. Je collega’s hebben gegarandeerd een uitdagende, afwisselende en gezellige dag!

Offerte ontvangen

Of bel: 071-3616933

Mogelijkheden

  • Activiteiten zijn alleen mogelijk i.c.m. een groepsarrangement of keuzemenu
  • Wij hebben arrangementen beschikbaar vanaf 30 volwassenen en keuzemenu’s vanaf 20 volwassenen
  • Ruime keuze uit actieve, creatieve en ontspannende activiteiten. In en rond Noordwijk aan Zee zijn er tal van mogelijkheden
Activiteiten via SPEV

Combineer

Wissel inspanning af met ontspanning en combineer onze arrangementen voor een volledige strandervaring! Boek bijvoorbeeld een lunch met aansluitend een activiteit of een activiteit met BBQ en/of strandfeest. Activiteiten kunnen uitsluitend geboekt worden in combinatie met een arrangement.

Barbecue

Offerte aanvraag bedrijfsuitje

Kies het gewenste arrangement en geef je wensen door aan Richelle. Je ontvangt een offerte op maat. Heb je een specifieke datum in gedachte, wees er dan tijdig bij!

Voor informatie over en beschikbaarheid van activiteiten, kan je terecht bij: Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events

Interesse in een DJ of live muziek? Kijk dan even op: www.djunes.nl
(Let op: voor eigen muziek hanteren wij een minimaal aantal personen)

    Of bel: 071-3616933