• Bedrijfsuitje op strand in Noordwijk Bedrijfsuitje op strand
 • Bedrijfsuitje op strand in Noordwijk Bedrijfsuitje op strand
 • Bedrijfsuitje op strand in Noordwijk Bedrijfsuitje op strand
 • Bedrijfsuitje op strand in Noordwijk Bedrijfsuitje op strand
 • Bedrijfsuitje op strand in Noordwijk Bedrijfsuitje op strand

Bedrijfsuitje op strand in Noordwijk

BEDRIJFSUITJE, FAMILIEDAG, VERGADERBREAK, TEAMBUILDING OP HET STRAND VAN NOORDWIJK

Wil je voor bv. jullie familiereünie, bedrijfsuitje, dagje teambuilding, personeelsfeest of bedrijfsuitstapje een dagvullend programma en actief bezig zijn op het strand of in de omgeving, neem dan eens contact met ons op. In en rond Noordwijk zijn er tal van mogelijkheden, zowel sportief als creatief. Bovendien kunnen wij een compleet dagprogramma voor je verzorgen op het strand. Denk bv. eens aan een bedrijfsuitje met zeskamp, vliegeren, beachvolleybal of zandsculpturen bouwen. Het strand en de zee bieden een inspirerende omgeving.

De vermelde prijzen van deze bedrijfsuitjes zijn slechts ter indicatie. Afhankelijk van de groepsgrootte, samenstelling van het programma e.d. wordt een vrijblijvende offerte opgesteld.

Wij werken veel samen met evenementenbureau SPEV/ Noordwijk Events en Have Fun Events verwijzen je dan ook graag door naar hun site. Offerteaanvraag en boeking verloopt via ons in combinatie met een offerte voor het horecagedeelte. Bij een dergelijke gecombineerde boeking ben je altijd goedkoper uit dan bij een losse boeking. Aangezien wij een doorlopende sportvergunning hebben, bespaar je in ieder geval al op deze kosten die flink op kunnen lopen.

Let wel: Alle sportieve activiteiten worden alleen maar geboekt in combinatie met een BBQ-, lunch
of feestarrangement en onder voorbehoud van beschikbaarheid.

TE BOEKEN STRAND-ACTIVITEITEN BIJ STRANDPAVILJOEN “DE ZEEMEEUW”
 • Het minimum aantal personen voor de activiteiten is 40
 • De hier aangegeven prijzen zijn p.p. en exclusief btw!! (deze is voor bedrijven aftrekbaar)
 • De arrangementsprijzen per persoon voor de lunch-, barbecue- of feestarrangementen vind je bij de betreffende informatie. Die prijzen zijn inclusief btw.
 • Aan vermelde prijzen kan geen enkel recht ontleend worden
 • De reservering is afhankelijk van de beschikbaarheid van de activiteitenverstrekkers
 • Bij boeking van verschillende activiteiten is mogelijk sprake van korting. Vraag daarom altijd een
  offerte aan!
ACTIVITEITEN EN PRIJZEN

Klik op de onderstaande button of foto’s van bedrijfsuitjes in Noordwijk om de pagina te bekijken met alle prijzen, activiteiten en mogelijkheden.

 

powerkiten-bedrijfsuitje-strand  beachvolley-strand-noordwijk  beachvolleybal-strand-noordwijk  discgolf  knotshockey-strand

 

gpsteam-bedrijfsuitje  gpstocht-noordwijk  mountainbiketocht-noordwijk  segwaytocht-noordwijk-bedrijfsuitje  solextocht-noordwijk-bedrijfsuitje

 

teambuilding-strand-noordwijk  zandsculpturen-bouwen-noordwijk-strand  reuzenvlieger-bouwen-bedrijfsuitje  wave-skien-bedrijfsuitje  brandingraften-noordwijk-strand
Bovenstaande activiteiten zijn goed te combineren met al onze overige activiteiten op en om het strand, zoals vliegeren cq. powerkiten, beachvolleybal toernooi, zandsculptuur bouwen in teams, disc golf, levend tafelvoetbal, GPS wandeltocht duinen, GPS fietstocht duinen, mountainbiken, solextocht, segway tocht, etc. Voor aantrekkelijke combi’s zie onze aanbiedingen / actiepakketten.

Print Friendly, PDF & Email