• Lunch en diner kaart Lunch en diner op strand
  • Lunch en diner kaart Lunch en diner op strand
  • Lunch en diner kaart Lunch en diner op strand

 

Lunch en diner kaart

Het hele jaar kunt u gezellig uit eten op het strand van Noordwijk. Bij mooi weer kunt u op het terras genieten van de zon en het prachtige uitzicht. Bij minder goed weer kunt u genieten van een lunch of diner in ons sfeervolle restaurant met uitzicht op het strand en de zee.

Voor grote (zakelijke) lunch- en dinergroepen (20 tot 240 gasten) hebben wij speciale diner arrangementen, die wij in overleg eventueel op maat kunnen bieden. Voor groepen groter dan 240 personen kijken wij samen met u naar de mogelijkheden om een speciaal menu samen te stellen.

Er kan iedere ochtend vanaf 9:00 uur tot 11:00 uur ontbeten worden. Lunchgerechten kunnen vanaf  11:00 uur besteld worden. Vanaf 16:30 uur kunt u voor-, hoofd- en nagerechten van de dinerkaart bestellen. De keuken is tot 21:00 uur geopend, u kunt tot 21:00 uur uw bestelling doorgeven en op hele drukke dagen tot uiterlijk 21:30 uur.

Iedere zondag bieden wij een ontbijtbuffet aan van 9:00 tot 11:30 uur. Wilt u verzekerd zijn van een mooi plekje? Dan is het aan te raden om van tevoren even te reserveren.

U kunt eenvoudig een tafel reserveren via ons reserveringssysteem.

Telefonisch reserveren is ook mogelijk (071-3625295), maar op drukke momenten zijn wij niet in staat om de telefoon op te pakken. Probeert u het later dan nog eens.

Reserveren kan uiterlijk 1,5 uur van tevoren.

Print Friendly, PDF & Email

Allergenenkaart

Via deze link kunt u onze allergenenkaart inzien. Als u hier vragen over heeft, kunt u terecht bij onze collega’s in het paviljoen.