• Ruimtes Strandpaviljoen de Zeemeeuw ruimtes strandpaviljoen De Zeemeeuw
  • Ruimtes Strandpaviljoen de Zeemeeuw ruimtes strandpaviljoen De Zeemeeuw
  • Ruimtes Strandpaviljoen de Zeemeeuw ruimtes strandpaviljoen De Zeemeeuw

Ruimtes Strandpaviljoen de Zeemeeuw

BEDRIJFSUITJE, FEEST OF BARBECUE…..WELKE RUIMTE?

Afhankelijk van de grootte van uw groep en het geboekte arrangement wordt een gedeelte van het paviljoen voor uw gereserveerd. In dit gedeelte komen geen andere gasten. Iedere ruimte heeft een eigen bar en (barbecue) buffet. Zo nodig kunnen wij verschillende delen van elkaar scheiden d.m.v. geluidswerende wanden, welke geheel in stijl van het paviljoen zijn. Van deze mogelijkheid wordt gebruik gemaakt bij een vergaderarrangement, een huwelijksplechtigheid of een feestavond met DJ of live muziek. Middels onderstaande foto’s en tekst krijgt uw al een aardige indruk van de verschillende ruimten die bij het boeken van een arrangement het gehele jaar door beschikbaar zijn.

HET TERRAS

De terrasschermen rondom het paviljoen zijn vanaf de grond van glas, waardoor u ook vanaf binnen ruim zicht op het strand en de zee hebt. Koelt het ‘s avonds een beetje af, dan brengen de tien terrashaarden weer wat warmte en vooral gezelligheid.

 

 

THE PIRATES NEST

The Pirates Nest is de meest noordelijk gelegen ruimte, waar de meeste barbecueparty’s, bruiloften, vergaderingen en bedrijfsuitjes plaatsvinden. In deze ruimte hebben wij rond de 80 zitplaatsen. Zowel aan de zee- als noordzijde vindt u hier openslaande deuren, zodat bij mooi weer 2 wanden vrijwel geheel opengezet kunnen worden. Deze ruimte is middels een stijlvolle, geluidswerende wand af te scheiden van de rest van het paviljoen.
In deze ruimte vindt u een kleine bar, een barbecue/grillbuffet, verschillende soorten hoge en lage tafels en stoelen en een gezellige haard. ‘s Avonds geven de industriële lampen en led-verlichting een gezellig licht en tijdens een feestavond draait de DJ-verlichting op volle toeren. Op het terras staan luxe terrasstoelen en loungebanken.

 

 

CAPTAINS VIEW

De grote ruimte in het midden van het paviljoen heeft over de volle breedte aan de zeezijde openslaande deuren. Dit deel van het paviljoen is breder opgezet en onderscheidt zich ook door het hoge en ruimtelijke dak met in het midden het karakteristieke torentje. Deze ruimte biedt bijna 100 zitplaatsen.  Zowel aan de noord- als aan de zuidzijde is dit deel af te scheiden van de rest van het paviljoen d.m.v. sfeervolle geluidswerende, houten wanden. Ook deze ruimte beschikt over een eigen bar, een barbecue/grillbuffet, tafels van verschillende groottes en hoogtes, luxe stoelen en een haard.