Ruimtes

Afhankelijk van de grootte van de groep en het geboekte arrangement wordt een gedeelte van het paviljoen voor jullie gereserveerd. In dit gedeelte komen geen andere gasten. Iedere ruimte heeft een eigen bar en (barbecue) buffet. Zo nodig kunnen wij verschillende delen van elkaar scheiden d.m.v. geluidswerende wanden of kamerschermen.

Het terras

Op onze verschillende terrassen hebben wij een hoop plekken in de zon en/of schaduw. Voetjes in het zand, heerlijk loungen op een bank of een knus privΓ© zitje. De terrasschermen rondom het paviljoen zijn vanaf de grond van glas, waardoor je zowel vanaf het terras als vanaf binnen ruim zicht op het strand en de zee hebt.

The Pirates Nest

The Pirates Nest is de ruimte waar de meeste barbecueparty’s, bruiloften, vergaderingen en bedrijfsuitjes plaatsvinden. In deze ruimte hebben wij ongeveer 60 zitplaatsen. Zowel aan de zee- als noordzijde zijn hier openslaande deuren, zodat bij mooi weer 2 wanden vrijwel geheel opengezet kunnen worden. Aan de zeezijde grenzen deze deuren aan ons terras. In deze ruimte is een bar, een barbecue/grillbuffet en een gezellige haard.

Captains view

De grote ruimte in het midden van het paviljoen heeft over de volle breedte aan de zeezijde openslaande deuren. Dit deel van het paviljoen is breder opgezet en onderscheidt zich ook door het hoge en ruimtelijke dak met in het midden het karakteristieke torentje. Deze ruimte biedt 80 zitplaatsen. Zowel aan de noord- als aan de zuidzijde is dit deel af te scheiden van de rest van het paviljoen d.m.v. sfeervolle geluidswerende, houten wanden. Ook deze ruimte beschikt over een eigen bar, een barbecue/grillbuffet, tafels van verschillende groottes en hoogtes, luxe stoelen en een haard.