• Dranken & wijnkaart wijnen en dranken strandpaviljoen De Zeemeeuw
  • Dranken & wijnkaart wijnen en dranken strandpaviljoen De Zeemeeuw
  • Dranken & wijnkaart wijnen en dranken strandpaviljoen De Zeemeeuw

Collage Seagull

Drankenkaart en wijnkaart

Voor de bierliefhebbers hebben wij een aantrekkelijk assortiment speciaalbieren op de kaart staan. Op de wijnkaart vindt u, naast onze heerlijke huiswijnen, een breed assortiment aan wereldwijnen. Op de afbeeldingen rechts ziet u een paar flessen “Seagull Wines”. Onder de naam Seagull Wines bottelen wij prachtige, speciaal voor ons geproduceerde wijnen in bescheiden hoeveelheden. De selectie van de beste druiven en wijnhellingen zorgt, samen met het vakmanschap van de enthousiaste en gedreven wijnboeren, voor unieke wijnen van hoge kwaliteit. Deze worden door strandpaviljoen “De Zeemeeuw” exclusief geïmporteerd in Nederland.

Beach Wine Shop

In onze “beach-wine-shop” in strandpaviljoen De Zeemeeuw kunt u voor thuisgebruik onze exclusief geïmporteerde wijnen kopen tegen dezelfde prijs die u bij de wijnboer zou betalen! Wij vinden het belangrijk om goede wijnen te schenken en onze gasten de gelegenheid te geven om thuis ook lekker te kunnen genieten van onze wijnen.

Drankenkaart

Strandpaviljoen De Zeemeeuw beschikt over een gevarieerde wijn en drankenkaart. Klik op de onderstaande button om de PDF te bekijken met alle dranken en wijnen.