Voorzieningen op het strand

In en om het paviljoen is alles te vinden wat je nodig hebt voor een complete stranddag. Heb je een dagje op het strand gezeten en gezwommen, dan is er een douche vlakbij. Heb je een lekkere strandwandeling gemaakt met de hond, dan hebben we waterbakken voor je trouwe viervoeter en wellicht dat je zelf even gebruik wil maken van onze buitentoiletten.

Douches & Toiletten

Aan de zuidkant van ons restaurant (naast de ingang) zijn de β€˜buitentoiletten’ te vinden. Aan de noordkant van ons restaurant plaatst de gemeente Noordwijk in het hoogseizoen een stranddouche, zodat je het zeewater en het zand van je af kan spoelen.

Speeltuin

Naast het zuidterras, tussen ons restaurant en de duinen in, kunnen kinderen naar hartenlust spelen in onze speeltuin. Deze bestaat uit een groot klimtoestel in de vorm van een boot, groepsschommels, hangbruggen, tunnels en glijbanen. De toestellen zijn door eigenaar Jan Klinkenberg ontworpen en gekeurd door het keurmerkinstituut.

Strandverhuur

Vanzelfsprekend kun je bij Strandpaviljoen de Zeemeeuw ook terecht voor het huren van strandbedden, windschermen, ligstoelen en parasols. Heerlijk een dag relaxen en genieten van zon, zee en strand. De medewerkers zetten de windschermen neer, brengen de ligbedden naar jullie plaats en graven de parasols in. Aan het eind van de dag ruimen zij alles weer op. Vooraf reserveren is niet mogelijk.

Prijslijst

Hond

Vanaf 1 september t/m 31 mei mag over het gehele strand van Noordwijk met honden worden gewandeld en mogen de honden ook loslopen. Gedurende deze periode zijn honden ook van harte welkom bij ons op het terras. Honden zijn binnen in ons paviljoen niet toegestaan. Wel geldt in deze periode op het strand voor de beide boulevards een plicht tot het opruimen van de uitwerpselen van de honden.

Vanaf 1 juni t/m 31 augustus zijn honden niet toegestaan op het strand, de strandopgangen en de boulevards.

Grondstofjutters

De medewerkers van Strandpaviljoen de Zeemeeuw doen hun uiterste best om het strand schoon te houden. Rondom ons paviljoen zijn verschillende afvalbakken te vinden. Bovendien kunt u bij ons een juttas (van de Grondstofjutters) komen lenen. Bij inlevering van een volle tas krijgt u een traktatie. Leuk om samen met de kinderen te doen tijdens een strandwandeling. Help ons om het strand schoon te houden!

Strandrolstoel

Strandpaviljoen de Zeemeeuw heeft een strandrolstoel en een zwemrolstoel ter beschikking. Je kan hier kosteloos gebruik van maken. Het is wel aan te raden om even van tevoren de rolstoel(en) te reserveren. Dit kan per e-mail naar info@zeemeeuw.com.