Ontbijten op het strand van noordwijk

ONTBIJTPLANK

Bij de Zeemeeuw kunt u het hele jaar op alle dagen van de week ontbijten. Geniet van de ontbijt-mogelijkheden die wij u op het strand van Noordwijk bieden. Van maandag tot en met zaterdag kunt u vanaf 9:00 uur ’s ochtends aanschuiven voor een overheerlijke ontbijtplank met croissant, speltbrood, gebakken ei, jong belegen kaas, boerenachterham, jam en een kopje koffie of thee.

Ontbijtplank : € 12,00

ANDERE ONTBIJTGERECHTEN
Gaat uw voorkeur uit naar een licht ontbijt, kies dan voor Griekse yoghurt met granola en gedroogde vruchten. Voor de kleinere trek hebben we een croissant met jam en boter, een choco muffin of cranberry yoghurt muffin. Ook kunt u kiezen uit diverse uitsmijters en omeletten

Kijk op onze menukaart voor al onze ontbijtgerechten.

 

LAZY SUNDAY ONTBIJTBUFFET (Elke zondag, 09:00-11:30 uur)

Elke zondag hebben wij ons heerlijke en gezellige Lazy Sunday Ontbijtbuffet. Wij bieden een gevarieerd aanbod van mini croissants, boerenbrood, boerenachterham, Old Amsterdam en andere kaassoorten, gerookte kip, zoet beleg en boter, vers fruitsalade, Griekse yoghurt en brownies. Daarnaast maken wij op bestelling pannenkoekjes en gebakken eitjes en kunt u kiezen uit diverse sappen en melk. Bij het ontbijt is ook één kopje koffie, thee of cappuccino inbegrepen.

Volwassenen: € 16
Kinderen t/m 12 jaar: € 9

Of telefonisch reserveren via: 071-3625295