Ontbijten op het strand van noordwijk

ONTBIJTPLANK

Bij de Zeemeeuw kunt u het hele jaar op alle dagen van de week ontbijten. Geniet van de ontbijt-mogelijkheden die wij u op het strand van Noordwijk bieden. DAGELIJKS kunt u vanaf 9:00 uur ’s ochtends aanschuiven voor een overheerlijke ontbijtplank met croissant, boerenbrood, gebakken ei, Old Amsterdam, boerenachterham, jam, verse jus

d’orange en koffie of thee. Deze is ook uit te breiden met yoghurt, muesli en fruitsalade.

Ontbijtplank: € 11,50

Ontbijtplank XL: € 14,50

 

ANDERE ONTBIJTGERECHTEN
Gaat uw voorkeur uit naar een licht ontbijt, kies dan voor Griekse yoghurt met vers fruit en muesli of Griekse yoghurt met muesli en een smoothie naar keuze. Voor de kleinere trek hebben we een croissant met jam en boter, een choco muffin of cranberry yoghurt muffin. Ook kunt u kiezen voor spiegeleieren met boerenham en spekjes op oerbrood spelt.

 

LAZY SUNDAY ONTBIJTBUFFET

Op zondag kunt u genieten van het ambachtelijk gepresenteerde “LAZY SUNDAY” ontbijtbuffet (09:00-11:30 uur). Maak een keuze uit verse croissants, diverse broodsoorten, boerenachterham, gerookte kip, verschillende soorten kaas, waaronder Old Amsterdam en brie, gerookte vis, zoet broodbeleg, vers fruitsalade, Griekse yoghurt, muesli, brownies, jus d’orange, appelsap en melk.

Live cooking: een kok achter het buffet bakt voor u een gebakken eitje, ontbijtspek, omeletjes en pannenkoekjes in een sfeervolle setting. Bij het buffet is 1 glas verse jus d’orange en 1 koffie, thee of cappuccino naar keuze inbegrepen.
Volwassenen: € 15
Kinderen t/m 12 jaar: € 8

Of telefonisch reserveren via: 071-3625295