Ontbijten op het strand van noordwijk

ONTBIJTPLANK

Bij de Zeemeeuw kunt u het hele jaar op alle dagen van de week ontbijten. Geniet van de ontbijt-mogelijkheden die wij u op het strand van Noordwijk bieden. Van maandag tot en met zaterdag kunt u vanaf 9:00 uur ’s ochtends aanschuiven voor een overheerlijke ontbijtplank met croissant, boerenbrood, gebakken ei, Old Amsterdam, boerenachterham, jam, verse jus d’orange en koffie of thee. Deze is ook uit te breiden met yoghurt, muesli en fruitsalade.

Ontbijtplank: € 11,50

Ontbijtplank XL: € 14,50

ANDERE ONTBIJTGERECHTEN
Gaat uw voorkeur uit naar een licht ontbijt, kies dan voor Griekse yoghurt met vers fruit en muesli of Griekse yoghurt met muesli en een smoothie naar keuze. Voor de kleinere trek hebben we een croissant met jam en boter, een choco muffin of cranberry yoghurt muffin. Ook kunt u kiezen voor spiegeleieren met boerenham en spekjes op oerbrood spelt.

Kijk op onze menukaart voor al onze ontbijtgerechten.

 

LAZY SUNDAY ONTBIJTBUFFET (Elke zondag, 09:00-11:30 uur)

Elke zondag hebben wij ons heerlijke en gezellige Lazy Sunday Ontbijtbuffet. Wij bieden een gevarieerd aanbod van mini croissants, sneetjes vers brood, ham, kaas, kipfilet, gerookte vis, zoet beleg en boter, fruit, Griekse yoghurt met muesli en brownies. Daarnaast maken wij op bestelling pannenkoekjes en gebakken eitjes en kunt u kiezen uit diverse sappen en melk. Bij het ontbijt is ook één kopje koffie, thee of cappuccino en één glas verse jus d’orange inbegrepen.

Volwassenen: € 15
Kinderen t/m 12 jaar: € 8

Of telefonisch reserveren via: 071-3625295